Op onze homepage hebben we al wat verteld over de honden uitlaatservice. Wij willen hier graag nog meer informatie over geven. De honden uitlaatservice is perfect voor mensen die een hond en een full-time baan hebben. Komt dit bekend voor? Dan is onze honden uitlaatservice misschien wel iets voor jou. Wij zijn gevestigd in Arnhem maar onze honden uitlaatservice is ook beschikbaar in Elst, Huissen, Oosterbeek, Westervoort en Duiven.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze honden uitlaatservice dan komen we eerst bij u langs. Dit doen we om kennis te maken met uw hond en het alvast vertrouwd te laten voelen. Het is belangrijk om dit te doen want wij kunnen dan ook het gedrag van uw hond beoordelen. Wij wandelen namelijk met meerdere honden tegelijk en ze moeten wel bij elkaar passen.

Onze wandeltijden van maandag tot en met vrijdag:

  1. 9:30 – 10:30
  2. 11:30 – 12:30
  3. 13:30 – 14:30

Wij hanteren standaard wandeltijden zodat we alle klanten tevreden kunnen houden.

Prijzenlijst

1 t/m 4 wandelingen per week per hond – €7,00

5 wandelingen per week per hond – €25,00

Als u geïnteresseerd bent geraakt dan kunt u ook contact met ons opnemen via onze e-mail. Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag. Het is de perfecte oplossing voor mensen die erg druk zijn en doordeweeks geen tijd hebben om de hond uit te laten. Wij zullen goed voor uw huisdier zorgen tijdens het uitlaten. Uw hond wordt thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht. Hier heeft u dus geen zorgen aan. De honden hebben een wandeling van ongeveer één uur en zullen dus zeker lekker uitgeput thuis komen. Als u een oudere hond of zwakke hond heeft die niet ver meer kan lopen dan zullen wij een kleinere wandeling maken. De kosten hiervoor zullen dan ook minder zijn. Er is dus van alles mogelijk dus neem snel contact met ons op!