Het liefst zorg je natuurlijk zelf graag voor uw huisdier maar soms komt het voor dat dit niet kan. Ga je bijvoorbeeld op vakantie of bent u een weekendje weg? Dan is onze dierenopvang de Kwispelaars geschikt voor jou. Wij zorgen graag voor uw viervoeter. In onze opvang kunnen honden en katten terecht. Honden en katten zitten natuurlijk gescheiden van elkaar.

Proef logeren

Gaat u voor een langere tijd weg? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat uw huisdier goed terecht komt. Daarom is het bij ons mogelijk om uw huisdier voor één of twee nachten naar ons toe te brengen. Hierbij kunnen we samen beoordelen of uw huisdier het naar de zin heeft. We kunnen dit zien aan de hoeveelheid dat hij of zij eet/drinkt en hoe ze zich aanpassen in een nieuwe situatie. Wij vinden het heel belangrijk dat uw huisdier zich goed voelt bij ons. Daarom nemen wij één nacht voor onze rekening.

Vaccinaties

Wanneer u uw huisdier naar ons toebrengt. Dient uw huisdier aan een aantal vaccinaties te voldoen.

  • Cocktailinjectie, maximaal 1 jaar en minimaal 3 weken voor zijn komst. Deze vaccinatie is tegen de ziekte van Well, Parvo en andere dergelijke ziektes.
  • Bordetella vaccinatie, deze is niet verplicht maar wordt wel aangeraden.

Als uw huisdier niet aan deze eis voldoet dan kunnen wij helaas geen opvang voor uw huisdier bieden.

Voeding 

Zoals eerder aangegeven is eigen voeding voor uw huisdier een must. Is dit niet mogelijk dan zorgen wij hiervoor. Wij vinden het belangrijk dat uw huisdier genoeg eet en vaak is hij of zij gewend aan het eten van thuis. Als voeding meenemen geen optie is dan zorgen wij voor Royal Canin, dit kost €0,50 per dag.

Locatie

Onze dierenopvang is in Arnhem. Woont u dus in de buurt van Arnhem en heeft u een opvang voor uw huisdier nodig. Dan is de Kwispelaars een goede oplossing. Wij hebben zoals gezegd plek voor honden en katten maar hoe gaat dat nu in zijn werk? Wij hebben twee aparte pensions, één voor katten en één voor honden. Elk huisdier zal een eigen slaapplek hebben en ze kunnen hier overdag ook zitten natuurlijk. Allebei de pensions hebben een grote gezamenlijke ruimte waar de honden/katten samen kunnen zitten. De ruimtes zijn gevuld met speeltjes voor de dieren en er zal ook genoeg drinken staan.

Bij beide pensions is er buiten ook een plek waar ze kunnen lopen en spelen. De honden zullen vooral los in de tuin lopen, we hebben namelijk een groot hek om ons terrein. Hierdoor kunnen ze niet buiten het terrein komen. De katten zullen een groot afgebakend buitenhok hebben waar ze veel kunnen rennen en spelen.

Tarieven

  • Dagtarief hond €18,00
  • Dagtarief kat €12,00

De prijzen verschillen omdat een hond meer zorg nodig heeft. De huisdieren kunnen voor één nacht verblijven in de opvang maar ook voor twee weken. Zolang er plek is dan kan uw huisdier bij ons verblijven zolang als u nodig heeft. Wanneer u alleen opzoek bent naar een uitlaatservice voor uw hond, neem dan hier een kijkje. Wij hebben namelijk ook een honden uitlaatservice in Arnhem en omstreken.